09 279 88 92 info@altro-vastgoed.be

Heerlijk groen wonen

Bernmaaie stimuleert zijn bewoners om te bewegen. Kinderen spelen tussen oud en nieuw groen. Fietsers rijden over een verhard pad doorheen de hele site ‘Zeemanstuin’. Wandelaars kuieren door het heerlijke park.

Wil u de wijde wereld in? Met de fiets bereikt u in 10 minuten het station Gent-Dampoort, waar u naar alle grote steden spoort. In amper 5 minuutjes rijdt u met de auto de R4 op. En vlakbij de site vindt u winkels, sportcentra, bushaltes en het ziekenhuis AZ Sint-Lucas Gent. Een ligging waar iedereen zou voor tekenen.

Ook de fietsas maakt daarbij integraal deel uit van de parkbeleving. Bent u dus op zoek naar een appartement met terras te koop, zoek niet verder, Bernmaaie heeft alles in huis!

Appartement met terras te koop

Bernmaaie bevindt zich op een unieke locatie, niet ver van het centrum van Gent. Een appartement met terras te koop, kies uit 1, 2 of 3 slaapkamers. In elk appartement zit u omgeven door groen, ofwel op uw eigen terras, in de privé tuin, de gemeenschappelijke tuin of de boomgaard van bijna 10 hectare

Om een idee te krijgen hoe het er allemaal zal uitzien, kan u hieronder een brochure aanvragen. Op die manier ontvangt u alle informatie en krijgt u een beeld van hoe alles eruit zal zien.

BERNMAAIE

logo Bernmaaie

Fibulaplein (Zeemanstuin)

9040 Sint-Amandsberg

bernmaaie nieuwbouwproject voorgevel hoek

wonen in bernmaaie? vraag de brochure van het project aan

-