09 279 88 92 info@altro-vastgoed.be

09 279 88 92

INFO@ALTRO-VASTGOED.BE

heeft u een vraag? Altro Vastgoed helpt u graag verder!

 

Altro projectmakelaars

Altro Projectmakelaars is als projectmakelaar gespecialiseerd in verkoop op plan (Wet Breyne) van nieuwbouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers, projectontwikkelaars en private investeerders. Onze klanten bestaan deels uit eindgebruikers en deels uit beleggers voor wie wij tevens een verhuur- of herverkoopservice aanbieden.

Investeren of wonen, we maken er steeds een erezaak van om de klant doorgedreven te informeren in een aangenaam stappenplan.

Altro Vastgoed is uw eerste contact als u vragen heeft over het Bernmaaie Project. Er zijn 21 wooneenheden te koop met de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Voor een eerste indruk kan u steeds een brochure aanvragen. Bij verdere vragen kan u vrijblijvend contact opnemen.

Door de jarenlange vastgoedervaring kan Altro Vastgoed zich onderscheiden in de vastgoedmarkt. Er is een lange termijn visie opgezet om klanten professioneel en vakkundig te helpen. Om meer te zijn dan zo maar een vastgoedkantoor specialiseren we ons in een uitmuntende service en totaalbegeleiding voor elke klant.

Wij profileren ons als een dynamisch vastgoedkantoor met innoverende verkoopaanpak. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we ons kunnen onderscheiden in de vastgoedmarkt. Met onze vernieuwende kijk op uw vastgoed kan elk verhaal een succesvol verhaal worden.