09 279 88 92 info@altro-vastgoed.be

het project

Wonen in een park van 10 ha op een steenworp van het Gentse centrum. Te mooi om waar te zijn? Niet waar. Het bestaat echt, heet ‘Bernmaaie‘ en is een kindvriendelijk droom- en woonproject van 21 appartementen aan de Bernmaaieweg in Sint-Amandsberg, Gent.

U kiest uit 3 verdiepingen uw flat tussen 64 m2 en 103 m2 groot met 1, 2 of 3 slaapkamers, en elke cm3 heeft zijn functie.

Buiten overheerst het ruimtegevoel met zuidelijk gerichte privétuinen en -terrassen, een gemeenschappelijke groenzone en een park met 2 heuse prehistorische grafheuvels.

21 Appartementen te koop

Bernmaaie is een project onder de vleugels van projectontwikkelaar Mevaco uit Aalter en maakt deel uit van de site Zeemanstuin, dat bijna 10 hectare bevat en waarvan het grootste gedeelte vrijgehouden is voor bestaand groen, nieuwe groenaanleg en veel publieke ruimte.

Het totale project overkoepelend door  stadsontwikkelaar SoGent bestaat uit een mix van woningen en appartementen .  SoGent koos voor de bouw van de appartementen Mevaco als partner.

De verkoop van de appartementen wordt in goede banen geleid door Altro projectmakelaars. 

type 1

appartement

1 slaapkamer

type 2

appartement

2 slaapkamers

type 3

appartement

3 slaapkamers

wonen in bernmaaie? vraag de brochure van het project aan

-

overzicht Appartementen te koop

type 1

appartementen met 1 slaapkamer

Het nieuwbouwproject heeft 3 appartementen met 1 slaapkamer waarvan 1 appartement op het gelijkvloers met een terras en privétuin, 1 appartement op de eerste verdieping en op de tweede verdieping.

De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 64 m² en 67 m².  Beide appartementen op de verdiepingen hebben een terras van ongeveer een 10 m².

De indeling van de ruimtes zijn per appartement heel verschillend.  Om de verschillende appartementen te kunnen vergelijken vraagt u best de brochure aan.

Deze appartementen zijn zeer budgetvriendelijk en ideaal als starter of voor alleenstaanden.

Een volledig afgewerkt appartement met 1 slaapkamer kan u al kopen vanaf  € 187.000 (excl. kosten notaris, registratie en btw).

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de online brochure aan met overzicht en prijzen van de beschikbare appartementen te koop.

 

type 2

appartementen met 2 slaapkamers

Bernmaaie heeft een ruime keuze voor wie op zoek is naar een woonst met 2 slaapkamers.  Verspreid over alle verdiepingen telt het project 12 appartementen met 2 slaapkamers.

Vier van de twaalf appartementen bevinden zich op het gelijkvloers en hebben een terras en privétuin.

De overige 8 appartementen  beschikken allemaal over een terras van een 10-tal m².

De woonoppervlaktes liggen tussen de 80 m² en 86 m².  Deze appartementen beschikken dus over een extra kamer, maar zijn ook iets ruimer in het algemeen.

Ook hier zijn de indelingen van de ruimtes zeer divers en vraagt u best een brochure aan om de verschillende indelingen te kunnen vergelijken.

Voor een volledig afgewerkt appartement met 2 slaapkamers vanaf € 219.000 (excl. notaris, registratie en btw)

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend de online brochure aan met overzicht en prijzen van de beschikbare appartementen.

 

type 3

appartementen met 3 slaapkamers

Op de 1ste, 2de en 3de verdieping vindt u telkens 2 appartementen met 3 slaapkamers.

Drie van deze appartementen zijn hoekappartementen waardoor u geniet van een uiterst wijd zicht op de groene omgeving en waar u van extra veel lichtinval kan genieten.

De terrassen zijn met oppervlaktes tussen de 10m² en 16m² zeer aangenaam vertoeven.

De bewoonbare oppervlaktes schommelen tussen de 100m² en 103m².

Op zoek naar een betaalbare woonst, voorzien van alle comfort en hedendaagse energienormen en waar u uw kinderen kunt zien opgroeien in een aangename veilige omgeving vlakbij Gent? Dan is Bernmaaie dé place to be!

Een 3-slaapkamerappartement, volledig afgewerkt koopt u vanaf  € 246.000 (excl. notaris, registratie en btw)